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L'Ecume Gourmande

(557) Restaurant
Address: 35 Grande Rue, 69220 Cercié, France
Hours: Closed ⋅ Opens 12 PM Wed
Phone: +33 4 37 55 23 06
Restaurant à Cercié - L'Écume Gourmande 35 Grande Rue - 69220 CERCIÉ · Mentions légales - Plan du site - Liens utiles · Création et référencement de site ...
L'Ecume Gourmande, 35 Grande Rue 69220 Cercié from www.tripadvisor.com
Rating (222) · $$ - $$$
222 reviews#1 of 2 Restaurants in Cercie$$ - $$$FrenchEuropean. 35 Grande rue, 69220 Cercie France +33 4 37 55 23 06 Website. Closed now: See all hours.
Review by Michelin Inspector
This restaurant is the brainchild of a young chef with an enviable CV. His classical training shines through, albeit with an intelligent inventive twist, ...
Review by Michelin Inspector
L'Écume Gourmande. 35 Grande-Rue, Cercié, 69220, France; €€ · Modern Cuisine. Add to favorites. Reservations are not available for this restaurant on our site.
Restaurant à Cercié - L'Écume Gourmande 35 Grande Rue - 69220 CERCIÉ · Mentions légales - Plan du site - Liens utiles · Création et référencement de site ...
L'Ecume Gourmande, 35 Grande Rue 69220 Cercié from www.valleedelagastronomie.com
L'Ecume Gourmande. 35 Grande Rue, 69220 Cercié. My itinerary. Nearby stationBelleville Sur Sâone. nearby airportLyon-Bron-Bron. ©Cherrystone. Season's ...
L'Ecume Gourmande, 35 Grande Rue 69220 Cercié from www.tripadvisor.in
Rating · Review by Biddy_10
35 Grande rue, 69220 Cercie, France · 011 33 4 37 55 23 06 · facebook.com. Local name: Local address: Reviews. #1 of 2 Restaurants in Cercie. 220 reviews.
Rating (27) · €€
L'ÉCUME GOURMANDE - Cercié 69220 - 35, Grande Rue French cuisine : In the heart of Cercié, L'Ecume Gourmande offers an air - conditioned dining room ...
L'Écume Gourmande. 35 Grande-Rue, 69220 Cercié Route Planner. Modern Cuisine. Additional information. Modern Cuisine; Air conditioning; Amex; Mastercard; Visa ...
L'Ecume Gourmande, 35 Grande Rue 69220 Cercié from www.gillespudlowski.com
Dec 27, 2022 · L'Ecume gourmande, 35 Grande Rue 69220, restaurant Cercié : Né à Paris, élevé en Bretagne, ayant appris la cuisine à l'Institut Paul Bocuse ...